ECO – EDUCAŢIA

Această prezentare necesită JavaScript.

Liceul Particular „Marin Coman” – Galați

                                                                                                 

Copacii viitorului

de Bîrsănescu Andra Elena, clasa a XI-a

Pe data de 02.10.2011 s-a organizat concursul Arta-Eco care s-a desfăşurat la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. Liceul Particular “Marin Coman” a decis să participe formându-şi o echipă din patru elevi şi două cadre didactice:

Nr.

crt.

Nume şi prenume

Funcţia

1. Pădurescu Vlad Clasa a XI-a
2. Bîrsănescu Andra Elena Clasa a XI-a
3. Sandu Geanina Gabriela Clasa a XII-a
4. Năstasă Alexandru Ionuţ Clasa a XII-a
5. Stroe Maria-Magdalena Profesor coordonator
6. Vlase Maria Profesor coordonator


Sub îndrumarea doamnelor profesoare am colaborat conform aşteptărilor şi am pus în practică o idee a lui Vlad Pădurescu pe care am numit-o “Copacii viitorului”.

După trei zile de lucru, ajunşi la faţa locului, am avut câteva dubii cu privire la reuşita noastră. Proiectul realizat de echipa noastră nu era atât de estetic precum celelalte căci noi am valorificat deşeurile şi am urmat dezideratul artistic al “esteticii urâtului”. Avantajul pe care l-am avut a fost mesajul sugestiv ce se întrevedea din îmbinarea sârmelor – Iubiti natura. Rezultatul a fost mai mult decât satisfăcător, Premiul al II-lea. Locul ne onorează căci în competiţie au fost implicate toate liceele din oraş.

Personal proiectul mi-a stârnit interesul pentru activităţile de acest gen şi aştept cu nerăbdare următoarele provocări. Consider că în felul acesta putem ieşi din rutină şi totodată avem şansa să cunoaştem o alta faţă a şcolii.

 

%d blogeri au apreciat: